Jag heter Liselotte Åsenhed och är barnmorska. Mitt stora intresse i livet är möten med människor vilket är en av anledningarna till att jag från början valde att bli sjuksköterska och senare även barnmorska. Sjuksköterska har jag varit sedan 1998 och har framförallt arbetat med vård i livets slutskede. Jag blev färdig barnmorska 2011 och arbetar sedan dess på förlossningen på US i Linköping. 
Utöver min grundutbildning till barnmorska har jag även utbildat mig till:

  • Lärare i Mediyoga och Mediyoga för gravida
  • Instruktör i profylaxmetoden Föda Utan Rädsla
  • Diplomerad gravidmassör 

Både i livet och under alla år i mitt arbete med männskor har jag fascinerats av den enorma styrka och kraft vi alla har inom oss och som vi har nytta av både i vår vardag och i livsomvälvande skeden i livet. Både MediYoga för gravida  och kursen Föda Utan Rädsla hjälperdig som väntar barn att utveckla denna enorma inneboende potential och  öppnar upp för  den trygga och kärleksfulla förlossning och start på ditt föräldraskap som du förtjänar.

Jag bor i på en gård i  Västra Harg utanför Mjölby med min man och mina tre barn. Förutom min familj och mitt arbete som tar stor del av tiden i mitt liv så försöker hinna med mina andra stora intressen i livet som är att praktisera yoga, att umgås med vänner och djur och att vistas i naturen.