Kontakt

 

Kurslokaler och vägbeskrivning

Jag genomför mina kurser och behandlingar i Yogaloftet hemma på min gård i Västra Harg, i föreningslokalel Kulladal utanför Västra Harg  alternativt i N'Joys lokaler inne i Mjölby.
Plats anges i samband med kursdatum och anmälan.


Yogaloftet, Västra Harg - Mjölby:
Yogaloftet ligger på min gård Hargs Uddarp och är ca 15 minuters bilväg från Mantorp eller Mjölby. Kör till Västra Harg, sväng mot Önnebo och kör ca 2 km. Du passerar ett litet rött hus på vänster sida med skylten "Nyhagen" i trädgården. Precis efter det röda huset svänger du in på en grusväg. Kör ca 400 meter på grusvägen och håll till vänster när vägen delar sig. Du kommer nu fram till gården.

N'Joy, Mjölby:

N'Joy ligger på Kyrkogatan 30 vid de gamla lokstallarna. För att hitta till N'Joy passerar du ICA Supermarket och fortsätter Kyrkogatan så långt du kan komma. Huset är en låg gul träbyggnad och entré är till vänster. Kommer du med bil finns en grusparkering till vänster om huset.


Kulladal, Västra Harg - Mjölby:
Föreningslokalen Kulladal ligger utanför Västra Harg och är ca 15 min bilfärd från Mjölby eller Mantorp. Kör till Västra Harg. Sväng där mot Önnebo och kör ca 1 km. Föreningslokalen, som är en röd byggnad, ligger på vänster sida och det är även skyltat Västra Hargs naturreservat. Ni parkerar på den stora grusplanen som finns i anslutning till föreningslokalen.
Hör av dig till mig vid frågor eller funderingar samt med din anmälan.

Använd gärna formuläret för att komma i kontakt med mig!


Mina kontaktuppgifter:

Liselotte Åsenhed

Hargs Uddarp 1

595 91  MJÖLBY
Telefon 070-173 79 65
Mail liselotte.asenhed@gmail.com